K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask 50ml

På lager
Tilbudspris 498,00  DKK Regulær pris 598,00  DKK

4 MINUTTERS LEAVE-IN BEHANDLING DER VENDER SKADER

Få sundt, stærkt og elastisk hår med K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask! Den patenterede bioaktive peptidbehandling reparerer og styrker dit hår, selv efter skader fra hårfarvning og varmestyling. Du kan bruge den som en leave-in behandling uden at tynge dit hår ned.

K18's Maske har en let creme-konsistens får dit hår til at føles blødt og glat, og minimerer samtidig frizz.

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask er en banebrydende hårmaske, der kan genopbygge og reparere beskadiget hår indefra. Denne hårmaske indeholder en patenteret bioaktive peptidteknologi, der trænger dybt ind i hårets kerne og reparerer beskadigede hårstrå. Resultatet er sundere, stærkere og mere modstandsdygtigt hår.

K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask er nem at bruge. Efter at have vasket og skyllet håret, påføres en lille mængde af produktet i håndklædetørt hår, fra rødderne til spidserne. Det er ikke nødvendigt at skylle produktet ud, da det er designet til at fungere som en leave-in behandling. Brug produktet en til to gange om ugen for optimal effekt.

Her er 3 grunde til hvorfor du skal købe K18's maske:

  1. Denne hårmaske kan reparere og genopbygge beskadiget hår indefra, og gøre det sundere, stærkere og mere modstandsdygtigt.
  2. K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask indeholder en patenteret bioaktive peptidteknologi, der trænger dybt ind i hårets kerne og reparerer beskadigede hårstrå.
  3. Produktet er nemt at bruge og fungerer som en leave-in behandling, der kan bruges en til to gange om ugen for optimal effekt.

 

Vi er stolte af at være autoriserede K18 forhandlere

Vi får ofte spørgsmålet: "Hvorfor varierer priserne på K18's maske så meget på markedet?" Svaret er enkelt: Mange af vores konkurrenter sælger parallelimporterede K18-maske, hvilket betyder, at de ikke kan garantere produktets ægthed. Vi har set mange eksempler på kopiprodukter, der slet ikke virker på samme måde som det originale produkt. Hos iloveshampoo forhandler vi direkte med K18, og vi kan derfor garantere, at vi altid sender ægte K18-produkter ud til vores kunder. Så slip for bekymringer og køb dit K18-produkt hos os!