Davines More Inside Strong Hold Cream Gel 125ml

På lager
Tilbudspris 179,40  DKK Regulær pris 230,00  DKK

Skab et blankt wetlook med Davines More Inside Strong Hold Cream Gel. Få maksimalt hold og definerbar struktur uden at tynge håret.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines More Inside Strong Hold Cream Gel er den perfekte stylingcreme til dig, der ønsker at skabe et moderne wetlook i kort hår. Den prisvindende gelé giver dig øjeblikkelig kontrol og sikrer et elastisk og langtidsholdbart resultat med maksimalt hold. Uanset om du foretrækker et blankt wetlook eller ekstreme frisurer, så er denne Strong Hold Cream Gel det ideelle produkt til at opnå din ønskede stil.

Den unikke geléagtige tekstur gør denne stylingcreme utroligt nem at arbejde med, og den efterlader ingen produktrester i håret. Samtidig virker den hurtigttørrende uden at kruse, så du nemt kan opnå det perfekte wetlook. Davines More Inside Strong Hold Cream Gel er beriget med fugtgivende faktorer som castor-olie, der tilfører næring til hårstråene, samt aktive ingredienser, der giver masser af shine og hold til frisuren.

Anvendelse: Fordel en passende mængde Davines More Inside Strong Hold Cream Gel i dit tørre hår. Style derefter håret som ønsket. Ønsker du øget tekstur, kan cremen fordeles i dit våde hår før føntørring.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines More Inside Strong Hold Cream Gel:

  1. Blankt Wetlook: Opnå et moderne wetlook i kort hår med maksimalt hold og kontrol.
  2. Prisvindende Stylingcreme: Denne Strong Hold Cream Gel er anerkendt for sin fantastiske holdbarhed og definerbare struktur.
  3. Fugtgivende og Glansfuldt: Beriget med castor-olie og aktive ingredienser, der tilfører næring til håret og giver masser af shine