Davines More Inside Shimmering Mist 200ml

På lager
Tilbudspris 187,20  DKK Regulær pris 240,00  DKK

Få et strålende glansfuldt look med Davines More Inside Shimmering Mist. Den lette shine spray tilfører intens glans, tæmmer frizz og efterlader dit hår blødt og medgørligt.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines More Inside Shimmering Mist er den perfekte løsning til dig, der ønsker at tilføre dit hår en strålende glans. Den lette shine spray er velegnet til alle hårtyper og har flere imponerende egenskaber.

Med en anti-frizz og anti-statisk effekt tæmmer Shimmering Mist dine flyvske hårstrå, efterlader dit hår silkeblødt og uden krus, samtidig med at den ikke tynger håret. Resultatet er en lækker og medgørlig finish, der giver dig fuldendt styling.

Shimmering Mist er beriget med fugtgivende faktorer, der tilfører masser af pleje og næring til hårstråene, og de aktive ingredienser sikrer en skinnende finish, der ikke fedter.

Davines More Inside Shimmering Mist er fri for parabener og tilsatte farvestoffer, hvilket gør den til et skånsomt og miljøvenligt valg.

Anvendelse: Ryst forsigtigt før brug og spray herefter Davines More Inside Shimmering Mist i et jævnt lag på den færdigstylede frisure. Sprayes i længder og spidser alt efter, hvor meget glans du ønsker.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines More Inside Shimmering Mist:

  1. Strålende Glans: Få et skinnende glansfuldt look med denne lette shine spray, der giver intens glans til dit hår.
  2. Anti-frizz og Anti-statisk Effekt: Tæm flyvske hårstrå og bekæmp krus med denne effektive shine spray.
  3. Blødt og Medgørligt Hår: Efterlader dit hår silkeblødt og let at style, uden at tyngde det.