Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel 250ml

På lager
Tilbudspris 210,60  DKK Regulær pris 270,00  DKK

Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel er en super effektiv gele, der giver definition og fleksibilitet til håret. Den tilfører fugt, eliminerer krus og er velegnet til krøllet hår. Ideel til et blankt, elastisk og let omformeligt look.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel er din ultimative stylingpartner, der giver dig et væld af muligheder med en blank finish. Uanset om du ønsker at definere dit hår eller opnå fleksibilitet til at restyle i løbet af dagen, leverer denne gele det perfekte medium hold.

Med en hurtigtørrende formel beriget med unikke copolymerer, skaber Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel øget fylde og tekstur i håret. Samtidig sørger nærende faktorer for at bevare dit hårs sundhed, mens tredimensionel harpiks giver et stærkt og fleksibelt hold samt en elastisk struktur. Resultatet? Et blankt, elastisk og let omformeligt look uden at efterlade produktrester.

Anvendelse: Fordel en passende mængde Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel i tørt hår. Style herefter som du ønsker for at opnå dit unikke look.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel:

  1. Definition og Fleksibilitet: Opnå et blankt og elastisk look med medium hold, der holder hele dagen.
  2. Velegnet til Krøllet Hår: Geleen tilfører fugt, eliminerer krus og giver fylde samt elasticitet til krøllerne.
  3. Hurtigtørrende og Let: Davines More Inside Medium Hold Modeling Gel absorberes hurtigt og føles let i håret uden at efterlade produktrester.