Shu Uemura Silk Bloom Shampoo 300ml

På lager
Tilbudspris 264,00  DKK Regulær pris 330,00  DKK
Shampoo med argan olie, som reparerer håret.

Formuleret specielt til at reparere skadet hår. SHU Uemura Silk Bloom indeholder arganolie som genopbygger håret og giver et silkeagtigt touch fra rod til spids. Beriget med sjældne og unikke arganolie, kombineret med ceramider og vitamin E, SHU Uemura Silk Bloom genskaber struktur af beskadiget hår. Påføres i vådt hår. Masser og skyl grundigt.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Denne shampoo er specielt formuleret med en blanding af arganolie, vitamin E og ceramider, der trænger dybt ind i hårstråene og giver optimal hydrering og næring til håret. Den genopbygger hårstrukturen og hjælper med at forebygge brud og splittede spidser, samtidig med at den beskytter håret mod yderligere skader fra miljøfaktorer.

Silk Bloom Shampoo er ideel til alle, der ønsker at genoplive og beskytte deres beskadigede hår. Det styrker håret og gør det mere modstandsdygtigt over for daglig slitage, mens det efterlader det silkeblødt og glansfuldt.

Med dens lette og ikke-fedtede formel er denne shampoo velegnet til alle hårtyper og kan bruges som en daglig shampoo for at give dit hår den nødvendige pleje og beskyttelse.