Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300ml

På lager
Tilbudspris 264,00  DKK Regulær pris 330,00  DKK
Ekstremt genopbyggende shampoo til meget beskadiget hår, som er blevet skadet af lysning, farve, permanent eller glatning. Beriget med ris ekstrakt fra Japan, der er kendt for sine beskyttende egenskaber. Shampooen fjerner urenheder blidt, samtidig med at hårfiberen forstærkes og forskønnes uden at tynge håret ned. Håret er renset og føles styrket.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300ml er en højt præsterende, reparerende og styrkende shampoo, der er perfekt til skadet og overbehandlet hår. Med sin unikke formel, der er beriget med japansk risekstrakt og kraftfulde ingredienser som keratin og arginin, hjælper den med at genopbygge og styrke håret indefra og ud.

Denne shampoo er specielt designet til at rense skånsomt samtidig med, at den genopretter hårets naturlige fugtbalance, hvilket gør det blødt og glansfuldt. Den hjælper også med at reducere hårtab og fremme hårvækst for stærkt og sundt hår.

Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300ml er fri for parabener og sulfater og passer til alle hårtyper. Brug den regelmæssigt for at genoprette og styrke dit hår til dets naturlige glans og sundhed.