Redken Extreme Conditioner 250 ml

På lager

Beskrivelse

Ny udgave se lille billede


kqsjn7ebjruwl1q2e7oRedken Extreme Conditioner er specielt udviklet til de hårtyper, som har problemer med spaltede spidser eller skadet slidt hår. Den unikke formel fra Interlock Protein Network og Fortifying Complex er den med til at reparere skadede områder på håret med proteiner og ceramider, samtidig med at den genopbygger hårets styrke, og giver en beskyttende overflade samt en utrolig smuk glans.


Redken Extreme Conditioner sikrer at håret bliver silkeblød, og meget nemt at rede igennem og derved er den med til at reducere forekomsten af knækkede hårstrå.


Fordele:  • Styrkende og beskyttende

  • Virker reparerende

  • Giver en smuk glans

  • Brug Extreme Shampoo først for at opnå det bedste resultat


 

Specialpris 150,00 kr
Pris: 185,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Redken Extreme Conditioner er specielt udviklet til alle hårtyper, som har skadet hår eller spaltede spidser. Den er med til at styrke håret, samtidig med at den beskytter hårets naturlige glans. Den har desuden en reparerende virkning, og derudover styrker den håret indefra, hvilket gør håret mere modstandsdygtigt. Få et sundt hår, som er nemt at rede igennem efter vask med Redken Extreme Conditioner. Fordele: Styrkende og beskyttende Virker reparerende Gør håret mere modstandsdygtigt Anvendelse: Fordeles i nyvasket hår Lad den virke 1-2 min Skylles grundigt ud

• Blødgør håret, gør det let at rede ud og hjælper med at genopbygge og styrke skadet og slidt hår.
• Gør håret smidigt, blankt og medgørligt.

Anvend som et komplet system med Extreme Shampoo og Anti-Snap Treatment. Påfør efter vask med shampoo, og fordel jævnt i håret. Skyl ud. Afslut med Anti-Snap Treatment.