O&M Intellect Shampoo 350ml + Surf Bomb 150ml TILBUD

På lager
396,00  DKK

O&M Intellect Shampoo 350ml + Surf Bomb 150ml

350ml O&M Fine Intellect Shampoo. Shampooen  tilfører ekstra volumen og fylde til fint, normalt eller farvet hår.Indeholder ekstrakter fra den australske plante Lilly Pilly som giver ekstra volume og UV filter der beskytter mod sol skader. Shampooen virker utrolig let i håret og efter brug vil håret få en lækker og luftig fylde, og føles ekstra tykt og levende. 

150ml O&M Surf Bomb er en saltvandsspray, som giver tekstur og fylde. Sprayen er rigtig god til alle hårtyper og hårlængder, og er perfekt til at skabe naturlig form og bevægelse. Lækker saltvandsspray fra O&M, der tilfører ekstra tekstur og fylde.

Kan bruges i alle hårtyper og længder.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

O&M Intellect Shampoo 350ml + Surf Bomb 150ml

350ml O&M Fine Intellect Shampoo. Shampooen  tilfører ekstra volumen og fylde til fint, normalt eller farvet hår.Indeholder ekstrakter fra den australske plante Lilly Pilly som giver ekstra volume. Shampooen virker utrolig let i håret og efter brug vil håret få en lækker og luftig fylde, og føles ekstra tykt og levende. Indholdet af jojoba-ekstrakt, sørger for at pleje og nære håret i dybden uden at virke tyngende.Shampooen har også et beskyttende UV-filter, som sørger for at beskytte og bevare hårfarvens intensitet og holdbarhed. Er ideel til fint-normalt hår.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

150ml O&M Surf Bomb er en saltvandsspray, som giver tekstur og fylde. Sprayen er rigtig god til alle hårtyper og hårlængder, og er perfekt til at skabe naturlig form og bevægelse. Den kan bruges i tørt eller fugtigt hår, lad håret lufttørre eller brug en diffuser. Prøv dig frem og find dit rette strandlook med O&M Surf Bomb. Den skaber en særlig bevægelse i håret, og giver et råt strandlook med ekstra fylde.

Lækker saltvandsspray fra O&M, der tilfører ekstra tekstur og fylde.

Kan bruges i alle hårtyper og længder.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

Anvendelse:

Spray produktet i fugtigt eller tørt hår, og del håret op i sektioner og spray ind, lad herefter håret lufttørre eller føntør med diffuser.