O&M Intellect Shampoo 350ml + Atonic Thickening Spritz 250ml TILBUD

På lager
396,00  DKK

O&M Intellect Shampoo 350ml + Atonic Thickening Spritz 250ml

250ml O&M Fine Intellect Shampoo er en shampoo der tilfører ekstra volumen og fylde til fint, normalt eller farvet hår. Den indeholder ekstrakter fra den australske plante Lilly Pilly som giver ekstra volume. 

 

O&M - ATONIC THICKENING SPRITZ er en prisvindende spray, der giver fantastisk fylde, og er samtidig en effektiv varme beskyttende spray, som er uundværlig, når du føntører dit hår eller bruger et glattejern eller krøllejern. Den særlige formel i Original & Mineral Atonic består blandt andet af australsk Lilly Pilly der er kendt for sin unikke antioxidanter, der tilfører håret ekstra volumen og fylde, og aloe vera, som tilfører håret glans uden at tynge.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

O&M Intellect Shampoo 350ml + Atonic Thickening Spritz 250ml

350ml O&M Fine Intellect Shampoo. Shampooen  tilfører ekstra volumen og fylde til fint, normalt eller farvet hår.Indeholder ekstrakter fra den australske plante Lilly Pilly som giver ekstra volume. Shampooen virker utrolig let i håret og efter brug vil håret få en lækker og luftig fylde, og føles ekstra tykt og levende. Indholdet af jojoba-ekstrakt, sørger for at pleje og nære håret i dybden uden at virke tyngende.Shampooen har også et beskyttende UV-filter, som sørger for at beskytte og bevare hårfarvens intensitet og holdbarhed. Er ideel til fint-normalt hår.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

Anvendelse:

Fordel shampooen i vådt hår, massér godt ind og skyl grundigt ud. Gentag hvis nødvendigt.

O&M - ATONIC THICKENING SPRITZ prisvindende spray giver fantastisk fylde, og er samtidig en effektiv varme beskyttende spray, som er uundværlig, når du føntører dit hår eller bruger et glattejern eller krøllejern. Den særlige formel i Original & Mineral Atonic består blandt andet af australsk Lilly Pilly der er kendt for sin unikke antioxidanter, der tilfører håret ekstra volumen og fylde, og aloe vera, som tilfører håret glans uden at tynge.

O&M Atonic.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

Anvendelse:

Fordel produktet jævnt i håndklædetørt hår, del håret op i sektioner og spray hver gang du deler. føntør og style herefter som ønsket.