NAK HAIR Curls Creme 3PAK NEW

På lager

Beskrivelse

NAK HAIR Curls Creme definerer krøller og tæmmer krus. Det er et veganer produkt uden parabener og sulfater og velegnet til alle hårtyper.

Specialpris 477,60 kr
Pris: 597,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

NAK HAIR Curls Creme 3PAK NEW 3X 150ml definerer krøller og tæmmer krus. Det er et veganer produkt uden parabener og sulfater og velegnet til alle hårtyper. Det er en fleksibel stylingcrème designet til at definere krøller og tæmme krus. Adskiller krøllerne for at give naturlig bevægelse, aktiv fylde og spændstighed. Tilfører naturlig glans til krøllerne og giver en holdbar stylingsupport.

Anvend en lille mængde i rent, frottétørret hår og fordel jævnt i håret. Lad håret lufttørre eller style med en diffuser.

TIP Anvend sammen med NAK Replends creme for at opnå et blødt stylingresultat. Den er beriget med vores Natural Vegan Complex +

Ekstrakt fra sojabønner Det plantebaserede virkestof beskytter og booster stylingen og styrker hårets tekstur og bevægelse. Håret beskyttes mod høje varme.

Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering.

Formende copylemer Molekulet egner sig perfekt til styling og booster krøl for at give naturlig bevægelse. Hjælper med at definere krøller og kontrollere krus.

HOLD FACTOR 6