NAK Curls Creme 150ml

Ikke på lager

Beskrivelse

NAK Curls Creme er en fantastisk krøllecreme der fremhæver og definerer krøllerne på smukkeste vis og den er speciel udviklet til at eleminere kruset hår. Den tilfører håret hold og glans og tæmmer uregerligt hår. Denne leave-in creme er et produkt, der også plejer og beskytter håret.

199,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

NAK Curls Creme er en fantastisk krøllecreme der fremhæver og definerer krøllerne på smukkeste vis og den er speciel udviklet til at eleminere kruset hår. Den tilfører håret hold og glans og tæmmer uregerligt hår. Denne leave-in creme er et produkt, der også plejer og beskytter håret. Den giver fylde og spændstighed. Indeholder Natural Vegan Complex, luksuriøse sammensætning af kokos, ris, aloe vera og pære der styrkes af beskyttende vitaminer og botaniske planter som hyldeblomst, baobab, quinoa, agave og indigo, der tilsammen giver et fantastisk glansfuldt og skinnende hår. Indeholder desuden ekstrakt fra sojabønner og glycering samt formende copylemer, der tilsammen beskytter, booster stylingen så dine krøllerne fremstår perfekt. Nak Curls Creme er vagansk, fri for sulfater, parabener, og nødder. 
Ønsker du smukke definerede bløde krøller er Nak Curls Creme det rigtige valg, produktet er en relancering af Nak Kurls Styling Creme.