MOROCCANOIL CURL DEFINING CREAM, 75 ML

Ikke på lager

Beskrivelse

MOROCCANOIL CURL DEFINING CREAM, REJSESTØRRELSECurl Defining Cream er en styling creme til krøllet hår, men kan også anvendes, hvis der ønskes fald i håret. Den aktiverer krøllerne samtidig med den eliminerer kruset hår. Definererer og fremhæver krøllerne. Tilfører fugt og et let hold i håret, så krøllerne fremstår spændstige og bløde. 


119,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

MOROCCANOIL CURL DEFINING CREAM, REJSESTØRRELSE

Curl Defining Cream er en styling creme til krøllet hår, men kan også anvendes, hvis der ønskes fald i håret. Den aktiverer krøllerne samtidig med den eliminerer kruset hår. Definererer og fremhæver krøllerne. Tilfører fugt og et let hold i håret, så krøllerne fremstår spændstige og bløde. 

Curl Defining Cream indeholder en let creme-formel beriget på arganolie samt en avanceret varme-teknologi med "memory-effekt", som giver intens pleje til håret og skaber langvarige definerede, naturlige og spændstige krøller. 

Curl Defining Cream er et af vores populæreste produkter til krøllet hår.

Til alle former for krøller.

 Anvendelse

Påfør 1-2 pump Curl Defining Cream i håndklædetørret hår. Fordel produktet i håret og anvend en diffuser for at aktivere og definere krøllerne. Lad håret lufttørre for at få blødere krøller.