MOROCCANOIL BODY PURE ARGAN OIL, 50 ML

På lager

Beskrivelse
MOROCCANOIL BODY PURE ARGAN OIL,

RIG PÅ E-VITAMIN OG ANTIOXIDANTER TILFØRER DENNE 100% RENE ARGANOLIE ET UTAL AF PLEJENDE EFFEKTER.


Forkæl dig selv fra top til tå. Moroccanoil Body Pure Argan Oil indhyller hud, negle og hår med nærende egenskaber fra 100 % ren arganolie. Produktet, som er rigt på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, er en luksuriøs, ikke-fedtende olie med mange plejende og fugtgivende fordele for ansigtet, kroppen og håret og efterlader alt med skønhed og glans.


395,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

MOROCCANOIL BODY PURE ARGAN OIL,
RIG PÅ E-VITAMIN OG ANTIOXIDANTER TILFØRER DENNE 100% RENE ARGANOLIE ET UTAL AF PLEJENDE EFFEKTER.

Forkæl dig selv fra top til tå. Moroccanoil Body Pure Argan Oil indhyller hud, negle og hår med nærende egenskaber fra 100 % ren arganolie. Produktet, som er rigt på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, er en luksuriøs, ikke-fedtende olie med mange plejende og fugtgivende fordele for ansigtet, kroppen og håret og efterlader alt med skønhed og glans. Olien påsmøres som silke og absorberes hurtigt og forkæler dig med fugt fra top til tå. Duftfri. Parabenfri.

 SÅDAN GØR DU
Hæld et par dråber Moroccanoil Pure Argan Oil ud i håndfladen og massér den let ind i ansigtet, eksfolieret hud eller eksfolierede hænder, og glat den derefter ud i håret. TIP: Bland 2–3 dråber Moroccanoil Pure Argan Oil med en mængde håndcreme på størrelse med en perle for yderligere hydrering.