Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250ml

På lager
Tilbudspris 175,20  DKK Regulær pris 219,00  DKK

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250ml er en genopbyggende balsam, der fugter, styrker og gør håret nemt at håndtere.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Forkæl dit hår med Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250ml og oplev en forvandling af dit hår. Denne balsam er specielt udviklet til at reparere og genopbygge skadet hår forårsaget af farvebehandling, kemisk behandling eller varmestyling. Med dens koncentrerede formel, der indeholder genopbyggende keratin, antioxidantrig arganolie og fedtsyrer, gendanner den hårets sundhed, fugt og elasticitet.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner trænger dybt ind i håret for at tilføre intens fugt og styrke det fra rod til spids. Samtidig afbryder den sammenfiltringer og gør håret nemt at håndtere, så du får blødt, smidigt og silkeagtigt hår. Den farvesikre, sulfatfri, fosfatfri og parabenfri formel beskytter og bevarer hårfarven, samtidig med at den genopretter hårets sundhed.

For at bruge Moroccanoil Moisture Repair Conditioner påføres en passende mængde i nyvasket, fugtigt hår. Massér det forsigtigt ind i håret og lad det virke i et par minutter for at opnå optimal effekt. Skyl grundigt efter og nyd resultatet af velplejet, sundt og håndterbart hår.

Her er tre gode grunde til at købe Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250ml:

  1. Reparerer skadet hår: Den genopbyggende formel reparerer og gendanner hårets sundhed, fugt og elasticitet, så selv skadet hår bliver stærkt og smukt.
  2. Intens fugt og styrke: Balsammen tilfører håret dybdegående fugt og styrke fra rod til spids, hvilket resulterer i blødt og smidigt hår.
  3. Nem håndtering og farvebeskyttelse: Sammenfiltringer bliver afbrudt, og håret bliver nemt at håndtere. Samtidig beskytter den farvesikre formel din hårfarve og bevarer den i længere tid.