Mineralogie Brow Styling Kit, dark TILBUD

På lager

Beskrivelse

Mineralogie Brow Styling Kit, dark består af: Brow Powder Sepia, Brush on Brunette og Angle Brush


Mineralogie Brow Powder, Sepia, pressed er en Glutenfri og Vegansk bryn farve, der gerne påføres med ANGLE SHADING Brush fordi den så er meget nem at forme og ligge på brynene.. 


Mineralogie Brush On Brunette er en Glutenfri og Vegansk cremet brynfarve. Den er meget nem at påføre, da man blot børster den på brynene. .


Angle Brush: Med denne pense kan du fremhæve dine bryn, så de får den rette vinkel.


 


 


 

Specialpris 346,00 kr
Pris: 397,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Mineralogie Brow Styling Kit, dark

Bestående af : Brow Powder Sepia, Brush on Brunette og Angle Brush

Mineralogie Brow Powder, Sepia, pressed er en Glutenfri og Vegansk bryn farve, der gerne påføres med ANGLE SHADING Brush fordi den så er meget nem at forme og ligge på brynene.. Den giver farve helt ned i bunden og alligevel ser man ikke malet ud. Øjnene bliver flot  indrammet og fremhævet. Fikser dem gerne tilsidst med BRUSH-ON CLEAR, så ligger brynene sig tæt ind til ansigtet.

Mineralogie Brush On Brunette er en Glutenfri og Vegansk cremet brynfarve. Den er meget nem at påføre, da man blot børster den på brynene. Med Brush On Blonde  kan du fremhæve dine øjne/bryn diskret eller dramatisk så du giver dit ansigt karakter.  Den giver hårene glans, former og holder hårene hvor de skal.

Angle Brush: Med denne pense kan du fremhæve dine bryn, så de får den rette vinkel.