Shu Umeura Ashita Supreme

Ashita Supreme fra Shu Uemura er den seneste tilføjelse til deres ikoniske sortiment af skønhedsprodukter. Med Ashita Supreme vil du opleve en helt ny dimension af skønhed og velvære.

Ashita Supreme-kollektionen er inspireret af Japans naturskønhed og traditionelle skønhedsritualer. Produkterne er skabt med en unik blanding af ingredienser, der er udvalgt for deres kraftfulde og nærende egenskaber, der sikrer at din hud og dit hår får den bedst mulige pleje.

Filtrer
Filtrer efter

Uanset om du er på udkig efter en luksuriøs ansigtsolie, en nærende shampoo eller en beroligende ansigtsmaske, vil Ashita Supreme give dig den ultimative skønhedsoplevelse. Produkterne er skabt med en kombination af traditionelle japanske ingredienser, såsom sake og shiso, og moderne teknologi, der giver dig de bedste resultater.

Ashita Supreme er en kollektion, der giver dig mulighed for at forkæle dig selv og nyde en sand spa-oplevelse i dit eget hjem. Så tøv ikke med at udforske vores udvalg af Ashita Supreme-produkter - din hud og dit hår vil takke dig for det!