Living Proof Restore Dry Scalp Treatment 100ml

På lager
228,00  DKK

Living Proof Restore Dry Scalp Treatment er en helt unik leave-in hovedbundsbehandling til tør og irriteret hovedbund, der hverken fedter eller tynger håret, hvilket gør den velegnet til alle hårtyper med tør hovedbund.. Den giver øjeblikkelig intens pleje med fugt og langvarig lindring, ved at genoprette hovedbundens balance med vitamin B3. Living Proof Restore Dry Scalp Treatment er en hurtig absorberende serum der stimulerer blodcirkulationen i hårbunden, så man på hurtig tid opnår en sund og øget hårvækst. 

Living Proof Restore Dry Scalp Treatment er uden Parabener og Sulfater

Fordele:

  • Hovedbunds leave-in serum til en tør og irriteret hovedbund
  • Genopretter og lindre kløe i hovedbunden med vitamin B3 og Hyaluronsyre
  • Fugter og nærer hovedbunden
  • Sulfat og Silikonefri
  • Hurtigt absorberende
  • Fedter eller tynger ikke
  • Kan bruges til alle hårtyper, med tør hovedbund

Gratis fragt ved køb over 399,-

Living Proof Restore Dry Scalp Treatment er et intensivt produkt, der hjælper med at genoprette fugtbalancen i tør hovedbund. Det er beriget med antioxidanter og fugtighedsgivende ingredienser, der hjælper med at lindre kløe og irritation. Det er velegnet til alle hårtyper og hjælper med at skabe et sundere hår og hovedbund. Den indeholder en blanding af næringsstoffer, der hjælper med at genoprette hårets naturlige glans og styrke. Living Proof Restore Dry Scalp Treatment er et produkt, der giver dig mulighed for at få et sundere hår og hovedbund.

Produktet er let at anvende og skal påføres håret og hovedbunden efter vask. Lad produktet sidde i håret i et par minutter, før du skyller det ud. Brug produktet regelmæssigt for at opnå det bedste resultat.

 

3 gode grunde til at købe Living Proof Restore Dry Scalp Treatment

1. Living Proof Restore Dry Scalp Treatment er et intensivt produkt, der hjælper med at genoprette fugtbalancen i tør hovedbund.
2. Det indeholder en blanding af næringsstoffer, der hjælper med at genoprette hårets naturlige glans og styrke.
3. Det er let at anvende og skal påføres håret og hovedbunden efter vask for at opnå det bedste resultat.