Living Proof Restore Conditioner 236ml

På lager
218,00  DKK

Living Proof Restore Conditioner er en fantastisk innovativ og banebrydende conditioner, da forskere har opfundet molekyler, der sikrer, at produkterne holder hvad de lover. Restore Conditoner genopbygger hår, der er skadet, giver fugt og modvirker derved et tørt hår. Restore Conditioner er ydremere uden silikone, parabener, sulfater og phthalate, og er velegnet alle hårtyper. Living Proof Restore Conditioner er beriget med det patenterede molekyle, OFPMA, der skaber sundt hår. OFPMA danner et beskyttende lag film om hvert hårstrå, og den er ydremere snavs- og fedtafvisende, så håret forbliver renere i meget længere tid. Hårstråene tilføres en lækker glans, styrke og beskyttelse. 

Fordele:

  • Banebrydende innovativ conditioner
  • Velegnet til alle hårtyper, herunder også god til farvet/skadet hår
  • Med det. patenterede molekylet OPFMA
  • Danner et beskyttende lag film om hvert hårstrå
  • Snavs- og fedtafvisende
  • Beskytter mod fugtighed
  • Tilfører hårstråene glans, styrke og beskyttelse
  • Fri for silikoner, parabener, sulfater og phthalater

Gratis fragt ved køb over 399,-

Living Proof Restore Conditioner er en luksuriøs balsam, der giver dit hår en dybdegående pleje. Den indeholder ingredienser, der styrker håret, så det bliver sundere og mere glansfuldt. Balsammen efterlader håret blødt og let at rede ud, så du kan få det look, du ønsker. Den er velegnet til alle hårtyper og er specielt udviklet til at genoprette hårets naturlige glans og styrke. Den indeholder en unik blanding af proteiner, der trænger dybt ind i håret og reparerer skader, samtidig med at den fugter og styrker håret. Conditioneren indeholder også antioxidanter, der beskytter håret mod skadelige miljøpåvirkninger.

Living Proof Restore Conditioner er let at anvende. Påfør en passende mængde balsam i håndklædetørt hår og massér det forsigtigt ind i håret. Lad det sidde i et par minutter, så det kan trænge ind i håret. Skyl derefter grundigt med lunkent vand. Brug af Living Proof Restore Conditioner vil give dig et sundere, glansfuldt og mere velplejet hår.

 

3 gode grunde til at købe Living Proof Restore Conditioner

1. Living Proof Restore Conditioner indeholder ingredienser, der styrker håret, så det bliver sundere og mere glansfuldt.
2. Balsammen efterlader håret blødt og let at rede ud, så du kan få det look, du ønsker.
3. Den indeholder en unik blanding af proteiner, der trænger dybt ind i håret og reparerer skader, samtidig med at den fugter og styrker håret.