Living Proof Perfect Hair Day Shampoo 236ml

På lager
Tilbudspris 174,40  DKK Regulær pris 218,00  DKK

Living Proof Perfect Hair Day Shampoo er et revolutionerende produkt, der giver dig et sundt og glansfuldt hår. Den er beriget med en unik teknologi, der hjælper med at reducere olie, fjerne snavs og give håret et løft. Shampooen er skånsomt mod håret og efterlader det fyldigt og glansfuldt.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Living Proof - Perfect Hair Day Shampoo er en ultra rig prisvindende shampoo, der blidt renser, fugter, styrker og giver maximal glans. Shampooen er baseret på en patenteret teknologi, hvor OFPMA molekylet styrker håret indefra, så det bliver ekstra stærkt og modstandsdygtigt, og med øjeblikkelige resultater bliver håret kun bedre og bedre efter hver vask. Shampooen er desuden fri for sulfater og parabener, og velegnet til alle hårtyper.

Anvendelse:

Fordel shampooen i vådt hår, skum den godt op og massér ind.

Skyl ud og afslut med Perfect Hair Day Conditioner

 

3 gode grunde til at købe

1. Living Proof Perfect Hair Day Shampoo er beriget med en unik teknologi, der hjælper med at reducere olie og fjerne snavs, så håret får et løft.
2. Det er skånsomt mod håret og efterlader det fyldigt og glansfuldt uden at skulle ty til aggressiv styling eller produkter, der kan skade håret.
3. Det er beriget med ingredienser, der hjælper med at styrke håret og give det et sundt og glansfuldt udseende.