Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment 118ml

På lager
228,00  DKK

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment er virkelig et "must have" produkt. Den virker både udglattende, fugtgivende samt giver volume og styrke i et enkelt trin. Denne Styling Treatment giver et  skinnende, stærkt og sundt hår samt en voluminøs glat stil i ét produkt. 5-in-1. Styling Treatment er fri for parabener, sulfat, silikone og olie. Produktet kan anvendes i alle hårtyper, og er varmebeskyttende op til 230 grader. Dette leave-in produkt, indeholder desuden de fantastiske molekylerne OFPMA og PBAE, der bl.a. sikrer glansfuldt og sundt hår, samt langvarig volumen.

Fordele:

  • 5-i-1 treatment
  • Virker udglattende, fugtgivende samt giver volume og styrke
  • Fri for parabener, sulfat, silikone og olie
  • Kan anvendes i alle hårtyper
  • Varmebeskyttende i op til 230 grader
  • Indeholder både OFPMA og PBAE

Gratis fragt ved køb over 399,-

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment er et multifunktionelt produkt, der giver dig et sundt og glansfuldt hår. Det er udviklet til at give dig 5 fordele: fugt, glans, styrke, glatning og beskyttelse. Produktet er let at anvende og giver et naturligt look. 118ml er nok til at holde dit hår sundt og smukt.

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment er et "must have" produkt til dit hår. Dette enkle leave-in produkt har en række fordele, herunder udglattende og fugtgivende egenskaber samt evnen til at give volume og styrke til håret på samme tid. Det er en perfekt 5-i-1 løsning til at opnå en skinnende, stærk og sund stil med volumen. Styling Treatment er fri for parabener, sulfater, silikone og olie, hvilket gør den ideel til alle hårtyper. Derudover giver dens varmebeskyttende egenskaber dig ro i sindet, da den kan modstå temperaturer op til 230 grader. Dette produkt indeholder også de fantastiske molekyler OFPMA og PBAE, som sikrer glansfuldt og sundt hår samt langvarig volumen. Hvis du ønsker en simpel løsning til at pleje og style dit hår, så er Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment et fremragende valg.

For at bruge Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment skal du starte med at vaske og tørre dit hår. Påfør derefter en passende mængde af produktet i håndfladen, alt efter hårlængde og -tykkelse. Fordel produktet jævnt i hele håret, fokuser særligt på spidserne. Style dit hår som ønsket ved hjælp af en føntørrer eller andre stylingværktøjer. Da produktet også har varmebeskyttende egenskaber, kan du trygt anvende varmestyling, uden at beskadige håret. Du kan også anvende produktet som en touch-up i løbet af dagen for at friske dit hår op.

 

Her er 3 gode grunde til at købe Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1

  1. 5-i-1 funktion: Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment fungerer som en alt-i-en behandling, der udglatter, fugtgiver, giver volume og styrke i én enkelt trin. Det betyder, at du sparer tid og penge på at skulle investere i flere produkter.

  2. Sundt hår: Produktet er fri for parabener, sulfater, silikone og olie, og indeholder i stedet OFPMA- og PBAE-molekyler, som bidrager til et sundt og glansfuldt hår. Det er også varmebeskyttende op til 230 grader, hvilket beskytter dit hår mod skader fra stylingværktøjer.

  3. Universel anvendelse: Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment kan anvendes i alle hårtyper og hjælper med at skabe en voluminøs og glat stil, uanset om du har krøller, bølger eller lige hår. Det er derfor et alsidigt produkt, der passer til forskellige behov og stylingønsker.