Living Proof Full Root Lift 163ml

På lager
218,00  DKK

Living Proof Full Root Lift er en rootlifter der både er varmebeskyttende og volumegivende. Denne spray giver håret et løft helt nede ved rødderne, hvorved det er muligt at opnå et utroligt lækkert voluminøst hår. Full Root Lift er baseret på en unik teknologi, der giver håret et langvarig løft ved rødderne, uden at håret føles stift eller klæbrigt. Derudover indeholder sprayen castor-olie, der samtidig virker let plejende uden at tynge håret. 

Fordele:

  • Volumespray til glat og krøllet hår
  • Giver håret et løft fra rødderne
  • Aktiveres ved brug af varme
  • Varmebeskyttende
  • Fri for parabener og sulfater
  • Indeholder castor-olie

Gratis fragt ved køb over 399,-

Living Proof Full Root Lift er et innovativt produkt, der giver et løft ved rødderne og giver håret et fyldigere og mere voluminøst look. Det er let at anvende og giver et holdbart resultat, der holder hele dagen. Det er velegnet til alle hårtyper og giver et naturligt look. Det er ideelt til dem, der ønsker et løft ved rødderne, uden at det ser for kunstigt ud.

Living Proof Full Root Lift er et produkt, der er udviklet med den nyeste teknologi og er formuleret med ingredienser, der er skånsomme mod håret. Det er beriget med fugtgivende ingredienser, der giver håret et sundt og glansfuldt look. Det er let at anvende og giver et holdbart resultat, der holder hele dagen.

Living Proof Full Root Lift er let at anvende. Start med at spraye produktet direkte på hårrødderne og brug derefter en børste eller kam til at fordele produktet jævnt. Lad produktet sidde i et par minutter, før du tager en føntørrer og skaber det ønskede look. Det er velegnet til alle hårtyper og giver et naturligt look. Det er ideelt til dem, der ønsker et løft ved rødderne, uden at det ser for kunstigt ud.

 

3 gode grunde til at købe Living Proof Full Root Lift

1. Living Proof Full Root Lift er udviklet med den nyeste teknologi og er formuleret med ingredienser, der er skånsomme mod håret.
2. Det er let at anvende og giver et holdbart resultat, der holder hele dagen.
3. Det er velegnet til alle hårtyper og giver et naturligt look, der er ideelt til dem, der ønsker et løft ved rødderne, uden at det ser for kunstigt ud.