Living Proof Amp2 Texture Volumizer 57g

På lager
218,00  DKK

Living Proof - amp instant texture volumizer er en styling creme, der øjeblikkelig skaber volumen og et fleksibelt hold. Denne volumizer er perfekt til dig, der øjeblikkelig ønsker at give dit hår energi og liv. Produktet giver dig mulighed for at blive ved at opfriske looket ved blot at køre dine fingre igennem håret. Ligeledes anbefales det ikke, at fylde mere produkt i håret dagen efter, da du også her, sagtens kan genskabe samme effekt. Living Proof Style Amp2 Instant Texture Volumizer kan benyttes i alle hårtyper og længder. Volumizeren er skabt ved hjælp af Living Proofs patenterede molekyle, PBAE, som er et volume-maskimerende molekyle. PBAE danner mikroskopiske fortykkelsespunkter på hvert enkelt hårstrå, for volumen og fylde, uden klistrede harpikskomponenter.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Living Proof Amp2 Texture Volumizer er et skønt skønhedsprodukt, der giver dit hår et ekstra boost af volumen og tekstur. Det er let at anvende og giver et fleksibelt hold, der holder hele dagen. Produktet er beriget med Living Proofs patenterede Healthy Hair Molecule, der beskytter håret mod skader og fugt. Dette produkt er ideelt til dem, der ønsker at give deres hår et ekstra boost af volumen og tekstur.

Det er let at anvende og giver et fleksibelt hold, der holder hele dagen. Produktet er beriget med Living Proofs patenterede Healthy Hair Molecule, der beskytter håret mod skader og fugt. Den er desuden velegnet til alle hårtyper og giver et naturligt look.

For at anvende produktet skal du først tørre dit hår og derefter fordele produktet jævnt over håret. Brug derefter en børste eller kam til at style dit hår som ønsket. Living Proof Amp2 Texture Volumizer er det perfekte produkt til at give dit hår et ekstra boost af volumen og tekstur.

 

3 gode grunde til at købe Living Proof Amp2 Texture Volumizer

1. Living Proof Amp2 Texture Volumizer giver et ekstra boost af volumen og tekstur til dit hår.
2. Den er beriget med Living Proofs patenterede Healthy Hair Molecule, der beskytter håret mod skader og fugt.
3. Produktet er let at anvende og giver et fleksibelt hold, der holder hele dagen.