Lernberger & Stafsing BB Primer 200ml

På lager

Beskrivelse

Lernberger & Stafsing BB Primer er en primer der fuld af næring. Den modvirker filtret hår, og forbereder håret på at blive stylet ved at være varmebeskyttende, indeholdende UV-filter, der beskytter farvet hår mod at falme. Den unikke blanding af proteiner, aminosyrer og ceramider styrker og fugter håret. Den dufter af friskt citrus, jasmin samt musk og er desuden fri for parabener, sulfater og silikone.

209,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lernberger & Stafsing BB Primer er en primer der fuld af næring. Den modvirker filtret hår, og forbereder håret på at blive stylet ved at være varmebeskyttende, indeholdende UV-filter, der beskytter farvet hår mod at falme. Den unikke blanding af proteiner, aminosyrer og ceramider styrker og fugter håret. Ekstrakt af vindrue- og solsikkekerne beskytter håret mod skader forårsaget af varme og UV-stråling. Ekstrakt af hvid trøffel bevarer hårets fugtbalance og allantoin virker beroligende på hovedbunden.• UV-skjold beskytter farvet hår.• Vitaliserer hårbunden.• LS Supercomplex Anbefales til alle hårtyper. B.B, Primer giver håret et boost af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Den dufter af friskt citrus, jasmin samt musk og er desuden fri for parabener, sulfater og silikone.

 ANVENDELSE:

Spray et jævnt lag BB Primer Spray i et håndklædetørt hår, og red håret igennem. Anvend derefter dine foretrukne stylingprodukter, og style håret med de varmestylers, du plejer at bruge.