Lanza Healing Style Thermal Defense Spray 200ml

På lager
Tilbudspris 134,55  DKK Regulær pris 207,00  DKK

L'anza Healing Style Thermal Defense Spray 200ml er et beskyttende varmebeskyttelsesspray, der giver dit hår en optimal beskyttelse mod skader fra varmestyling, samtidig med at det giver dit hår glans og styrke.

Gratis fragt ved køb over 399,-

L'anza Healing Style Thermal Defense Spray 200ml er det ideelle produkt til dig, der ønsker at beskytte dit hår mod varmeskader fra stylingværktøjer, samtidig med at du giver dit hår ekstra glans og styrke. Dette varmebeskyttelsesspray er beriget med L'anzas Keratin Healing System, der hjælper med at genopbygge og styrke håret, samtidig med at det forhindrer skader fra varmestyling og andre ydre faktorer.

Denne lette spray er nem at påføre og efterlader ikke dit hår tungt eller fedtet. Den danner en beskyttende barriere omkring hårstråene, hvilket gør dit hår mere modstandsdygtigt overfor varmen fra stylingværktøjer som hårtørrere, glattejern og krøllejern. Det gør det også nemmere at style dit hår, da det giver ekstra hold og volumen.

For at bruge L'anza Healing Style Thermal Defense Spray 200ml skal du først vaske og tørre dit hår som sædvanligt. Spray produktet jævnt over hele håret, og husk at koncentrere dig om de områder, hvor du skal bruge stylingværktøjer. Style dit hår som ønsket, og nyd et sundere og mere glansfuldt hår.

3 gode grunde til at købe L'anza Healing Style Thermal Defense Spray 200ml:

  1. Beskyt dit hår mod varmeskader fra stylingværktøjer
  2. Giver ekstra glans og styrke til dit hår
  3. Nem at bruge og efterlader ikke dit hår tungt eller fedtet