Kevin Murphy "SWEET HYDRATION" sæt HYDRA-ME.WASH 250ml, HYDRA-ME.RINSE 250ml, UN.TANGLED 100ml

På lager

Beskrivelse

Kevin Murphy "SWEET HYDRATION" sæt bestående af HYDRA-ME.WASH 250ml, HYDRA-ME.RINSE 250ml og UN.TANGLED 100ml 


HYDRA-ME.WASH er en shampoo, som giver håret en intens fugt og pleje.


HYDRA-ME.RINSE er en utrolig fantastisk, fugtgivende conditioner.


UN.TANGLED er en Leave-In Conditioner. Den virker udglattende, og styrker håret indefra samtidig med den også virker genopbyggende


 

Specialpris 469,00 kr
Pris: 648,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Kevin Murphy "SWEET HYDRATION" sæt bestående af HYDRA-ME.WASH 250ml, HYDRA-ME.RINSE 250ml og UN.TANGLED 100ml 

HYDRA-ME.WASH er en shampoo, som giver håret en intens fugt og pleje. Hydrate-me wash har en blanding af Kakadu Plum, Hydroliserede silkeekstrakt, Vitamin A og C, Jojoba, Shea butter, Kæmpenatlysolie og Bergamot, hvilket gør at den er ekstremt plejende for håret samtidig med at den giver et lækkert silkeagtigt udseende og en skøn sensuel duft. Den indeholder farvebevarende ingredienser, som sørger at farven kommer til at stråle.

HYDRA-ME.RINSE er en utrolig fantastisk, fugtgivende conditioner. Den har et højt indhold af micro algen Spirulina og collodoidt sølv, og disse ingredienser stimulerer hårets celler samtidig med at det bliver strålende blankt, og der ud over indeholder Hydrate me også ingredienser som Kæmpenatlysolie der går ind og blødgør håret så det er nemt at rede ud,  Solsikkeolie, Jojoba og Shea butter, som alle har en plejende og genopbyggende virkning på varmeskadet hår.
Giver god fugt og glans til normalt eller tørt hår. indeholder farvebevarende ingredienser og er særligt god til farvet hår, da den sørger for at fremhæve glansen og hårfarvens intensitet.

UN.TANGLED er en Leave-In Conditioner. Den virker udglattende, og styrker håret indefra samtidig med den også virker genopbyggende. Den er varmebeskyttende, så håret får den bedst muligt beskyttelse under styling og varme. Den indeholder 6 frugtekstrakter, som gør håret ekstra modstandsdygtigt overfor klimatiske forandringer. Ingredienserne virker samtidig hydrofile, hvilket vil sige at de også kan absorbere fugt fra luften.

Ud over det indeholder produktet også Gylden Bambus, Tasmansk Peber, Anismyrtetræ, Vild Rosellablomst, Mælkesyre og KEVIN.MURPHY X-HPTM complex.

Anvendelse: Spray produktet i håndklædetørt hår og style som ønsket. Skal ikke skylles ud.