Kevin Murphy Blow Dry Wash 250ml

På lager
258,00 DKK

Kevin Murphy Blow Dry Wash 250ml er en nærende og fugtgivende shampoo, der styrker og beskytter håret mod brud og varmeskader. Denne sulfatfri shampoo er en del af serien BLOW.DRY EVER, der er specielt designet til at beskytte og pleje hår, hvor stylingen er essentiel.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Kevin Murphy Blow Dry Wash er en innovativ shampoo, der er perfekt til at styrke og beskytte håret mod brud og varmeskader. Shampooen indeholder ingredienser som hydrolyseret ærteprotein og træbarkkompleks, der arbejder sammen om at styrke og beskytte håret. Samtidig giver shampooen intens fugt og næring til håret, så det ser sundt og glansfuldt ud.

Det er en sulfatfri shampoo, der renser håret blidt og skånsomt. Denne shampoo er en del af serien BLOW.DRY EVER, der er specielt designet til at beskytte og pleje hår, hvor stylingen er essentiel. Serien beskytter håret mod brud med op til 87% mindre brud, mod krus i 24-timer og tilfører fugtbeskyttelse, når produkterne anvendes som et system.

For at bruge Blow Dry Wash, skal du blot fugte håret med varmt vand og massere en passende mængde shampoo ind i hovedbunden og håret. Skyl grundigt med varmt vand og gentag processen efter behov. For optimalt resultat kan du anvende shampooen sammen med andre produkter fra BLOW.DRY EVER-serien.

Tre gode grunde til at købe Kevin Murphy Blow Dry Wash:

  1. Shampooen styrker og beskytter håret mod brud og varmeskader, og giver samtidig intens fugt og næring.
  2. Repair.Me Wash er en del af serien BLOW.DRY EVER, der er specielt designet til at beskytte og pleje hår, hvor stylingen er essentiel.
  3. Shampooen er sulfatfri og skånsom, og kan anvendes dagligt uden at tørre håret ud eller irritere hovedbunden.