Kendall Jenner Paddle Brush

På lager
Tilbudspris 100,00  DKK Regulær pris 299,00  DKK

KENDALL JENNER
Runway Series Pro Paddle Brush Fantastisk Hårbørste

Runway Series RS Pro Paddle Brush fra Kendall Jenner er en klassisk børste, der nemt udreder tykt og filtret hår. Børsten renser håret og har en antibakteriel virkning. Børstehovedet er stort, hvilket gør den nem at anvende. Håret efterlades med en silkeblød og velplejet finish. Håret bliver hverken statisk eller kruset, men smukt glansfuldt. Håret fordeles bedre end ved almindelige hårbørster, hvilket reducerer hårets tørre- og stylingstid betydeligt. 

  • Udreder nemt og skånsomt håret
  • Antistatisk og krusfrit resultat
  • Renser og virker antibakteriel
  • Reducerer tørre- og stylingstid
  • Elegant design

Gratis fragt ved køb over 399,-

KENDALL JENNER
Runway Series Pro Paddle Brush

KLASSISK STOR HÅRBØRSTE

Runway Series RS Pro Paddle Brush fra Kendall Jenner er en klassisk børste, der nemt udreder tykt og filtret hår. Børsten renser håret og har en antibakteriel virkning. Børstehovedet er stort, hvilket gør den nem at anvende. Håret efterlades med en silkeblød og velplejet finish. Håret bliver hverken statisk eller kruset, men smukt glansfuldt. Håret fordeles bedre end ved almindelige hårbørster, hvilket reducerer hårets tørre- og stylingstid betydeligt. Runway Series RS Pro Paddle Brush kan anvendes i alle hårtyper.

Runway Series RS Pro Paddle Brush har et moderne og elegant design i hvide og kobber farver samt har en let vægt, der letter stylingen. Børsten har en polstret nylonpude og plastik-børstehår, der sikrer en skånsom og behagelig udredning af håret. Tilsammen med børstehårenes nylonspids, der er belagt med kobber, efterlades hårets overflade glat og blød, ligesom de sørger for nem og hurtig frisering, også af tykt og filtret hår. Derudover har børsten et behageligt håndtag, der afbalancerer børsten og gør den ekstra nem at arbejde med.

FOR NEM OG HURTIG UDREDNING

Drømmer du om nemt og hurtigt at kunne udrede dit filtrede, lange hår, er Runway Series RS Pro Paddle Brush fra Kendall Jenner det perfekte valg for dig. Den elegante børste gør det behageligt at udfiltre dit hår, så det efterlades blødt og glansfuldt med en velplejet finish.

Arbejd Kendall Jenner Runway Series RS Pro Paddle Brush igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Vi anbefaler, at du holder børsten horisontalt med skaftet nedad, da dette giver en lettere frisering af håret.