Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 250ml

På lager
228,00  DKK

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse er en fugtgivende balsam, der nærer og genopretter tørt og dehydreret hår. Den efterlader håret blødt, glansfuldt og fuld af vitalitet.

 

Køb 2, få 20% rabat = 182,4kr pr stk
Køb 3, få 30% rabat = 159,6kr pr stk

 

Bland frit mellem alle Kevin Murphys varer 

Køb 2, få 20% rabat - køb 3, få 30% rabat

 

Rabatten bliver fratrukket i kassen

Gratis fragt ved køb over 399,-

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse er en luksuriøs balsam, der er specielt udviklet til at pleje og hydrere tørt og dehydreret hår. Den dybdevirkende formel trænger dybt ind i håret og genopretter dets naturlige fugtbalance.

Balsammen er beriget med fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera og sheasmør, der tilfører intens næring og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt. Den beskytter også håret mod udtørring og skader fra varmestyling og miljømæssige påvirkninger.

Hydrate Me Rinse gør håret mere medgørligt og nemt at rede ud, samtidig med at det får en forfriskende og ren fornemmelse. Den blide duft af citrus og bergamot efterlader håret velduftende hele dagen.

For at bruge balsammen, påfør en passende mængde efter shampoo. Fordel det jævnt i håret, koncentreret fra midten til spidserne. Lad det virke i et par minutter og skyl derefter grundigt ud.

 

Tre gode grunde til at købe Kevin Murphy Hydrate Me Rinse:

  1. Intens hydrering: Balsammen tilfører dybdegående fugt til tørt og dehydreret hår. Den genopretter hårets naturlige fugtbalance og giver en langvarig hydreringseffekt.
  2. Blødt og glansfuldt hår: Den fugtgivende formel efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og fuld af vitalitet. Dit hår vil føles sundt og velplejet med fornyet glans og liv.
  3. Beskyttelse mod skader: Hydrate Me Rinse beskytter håret mod udtørring og skader forårsaget af varmestyling og miljømæssige påvirkninger. Dit hår vil være mere modstandsdygtigt og sundt.