Comfort Zone HYDRAMEMORY Mask 24H 60 ml

Ikke på lager
295,00  DKK
HYDRAMEMORY MASK
 
Fugtgivende maske med øjeblikkelig effekt – 60 ml
 
En leave-on creame/gelé-maske med et højt indhold af hyaluronsyre og moringaolie fra fair trade dyrkninger. Absorberes af huden på kun 3 minutter og skaber en ’ekspres’ fugtgivende effekt. Maskens sorbetagtige konsistens efterlader huden frisk og kan anvendes sammen med andre produkter. Huden bliver øjeblikkelig fugtet, revitaliseret, glat og blød. Velegnet til alle hudtyper, og kan bruges som en intensiv fugtgivende behandling over natten, under og efter flyrejser og efter solbadning. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 97% ingredienser af naturlig oprindelse.

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

HYDRAMEMORY MASK
 
Fugtgivende maske med øjeblikkelig effekt – 60 ml
 
En leave-on creame/gelé-maske med et højt indhold af hyaluronsyre og moringaolie fra fair trade dyrkninger. Absorberes af huden på kun 3 minutter og skaber en ’ekspres’ fugtgivende effekt. Maskens sorbetagtige konsistens efterlader huden frisk og kan anvendes sammen med andre produkter. Huden bliver øjeblikkelig fugtet, revitaliseret, glat og blød. Velegnet til alle hudtyper, og kan bruges som en intensiv fugtgivende behandling over natten, under og efter flyrejser og efter solbadning. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 97% ingredienser af naturlig oprindelse. MACRO-HYALURONSYRE (0,1%) Et intenst fugtgivende, hygroskopisk molekyle, der formår at holde op til 1.000 gange sin vægt i vand. Det slukker hudens tørst og holder den blød og smidig. MORINGAOLIE FRA FAIR TRADE DYRKNINGER Olie fra Moringatræet, også kendt som Mirkakeltræet, videregiver lette lipider, der ikke tilstopper porerne. Olien er fyldt med Omega 3, 6 og 9, E-vitamin og fytosteroler der har en enestående fugtgivende og antioxidant virkning. 
 
ANVENDELSE: Fordel et tyndt lag på ansigt og hals 1-2 gange om ugen, og lad masken trænge ind i huden i 3 minutter. Eventuelle produktrester fjernes med en kleenex. Er huden meget dehydreret anbefales det, at anvende masken inden sengetid.
  • Øjeblikkelig fugttilførsel og let næring
  • Ideel til ALLE hudtyper og tilstande
  • Perfekt når huden tørster ekstra meget eks. solbadning, rejser, stress, søvnmangel
  • 97% ingredienser af naturlig oprindelse