Tan-Luxe Hydra Mousse SELF TAN MOUSSE light/medium 200ml

På lager

Beskrivelse
Tan Luxe er en Transparent Tanning er et meget troværdigt tanning produkt, der giver et meget naturligt udseende med en super flot glød, samtidig med at hudens fugtighedsniveau øges. Den er uden Parabener, Mineralske olier, Sulfater og Methylisothiazolinon.
Eksfolier huden på din krop 24 timer inden selvbruneren anvendes. Sørg for at fugte tørre områder såsom hænder, fødder, knæ, ankler og albuer. Spray The Water på tør hud og arbejd produktet ind i huden i store, cirkulære bevægelser ved hjælp af en selvbrunerhandske. Vask grundigt hænder efter påføring. Farven begynder at træde frem 4-6 timer efter brug. Sørg for ikke at gå i bad eller dyrke motion, der kan forårsage sved, op til 4 timer efter påførring.
Specialpris 195,00 kr
Pris: 390,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tan Luxe Hydra Mousse er en Transparent Tanning
Revolutioner den måde du brænder på med denne krystalklare, superhydrerende garvemousse. Videnskabeligt formuleret til hurtig absorption, leverer HYDRA-MOUSSE det mest troværdige, naturligt udseende med en super flot glød, samtidig med at hudens fugtighedsniveau øges. Ved hudplejeklasse B5, C og E og Raspberry Seed Oil føles huden konditioneret og fugtet med en uopdagelig, naturlig glød inden for 4-6 timer.

FRI for Parabener, Mineralske olier, Sulfater og Methylisothiazolinon