ghd Duet Styler Black

På lager
3.119,00  DKK

ghd Duet Styler Black er en innovativ og helt unik 2-i-1 hot air styler, der gør det muligt for dig at tørre og style dit hår på samme tid, uden at det tager skade.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Den banebrydende kombination af de bedste tørrings- og varmeteknologier gør det nemt for dig at forvandle dit våde hår til et flot og stylet look. Den avancerede Air-fusion™ teknologi skaber en ultrakoncentreret luftstrøm, der ledes gennem et specialdesignet tørrekammer i kombination med 4 smarte lavtemperaturplader. Resultatet er effektiv tørring og glatning af håret.

Med den eksklusive Shine Shot™-funktion kan du transformere Duet Styleren til en ghd styler ved den optimale temperatur på 185°C. Dette skaber dobbelt så meget glans, og er perfekt til tørt hår.

Med Duet Styleren kan du opleve fantastiske og langvarige resultater. Dit hår vil forblive glat, glansfuldt og fri for krus i op til 48 timer.

Dette avancerede stylingværktøj har et lavt lydniveau og en automatisk dvalefunktion for ekstra sikkerhed. Derudover er den udstyret med en 2,7 meter drejeledning og en varmeresistent opbevaringstaske, der gør det nemt at tage den med på farten.

Med 2 års produktgaranti og universal spænding er ghd Duet Styler Black det ultimative stylingværktøj til dig, der ønsker et smukt og sundt hår, uden at det tager lang tid.