Sim Sensitive DS Salt Spray 200ml

På lager
Tilbudspris 135,20  DKK Regulær pris 169,00  DKK

DS Salt Spray er en saltvandsspray, der er designet til at tilføre volumen og tekstur til håret. Den skaber en tyk og mat finish, der kan hjælpe med at tæmme håret og skabe et naturligt, strand-look. Den kan bruges på både kort og langt hår og er velegnet til alle, der ønsker at tilføre deres hår mere volumen og tekstur.

DS Salt Spray er desuden parfumefri og vegansk, hvilket gør den til et godt valg for alle, der har følsom hud eller foretrækker cruelty-free produkter.

Gratis fragt ved køb over 399,-

DS Salt Spray er en saltvandsspray, der tilfører volumen til håret og er designet til at give en tyk og mat tekstur. Produktets unikke formel skaber en mat finish, der kan hjælpe med at temme håret og skabe et naturligt, strand-look.

En af de gode ting ved DS Salt Spray er dens alsidighed. Den kan bruges på både kort og langt hår, hvilket gør den til et godt valg for alle, der ønsker at tilføje volumen og tekstur til deres hår.

Desuden er DS Salt Spray parfumefri og vegansk, hvilket gør den til et godt valg for alle med følsom hud eller dem, der foretrækker at bruge produkter uden anilamsketilsætningsstoffer.

Alt i alt, hvis du leder efter en alsidig, vegansk saltvandsspray, der kan hjælpe dig med at opnå en tyk, mat tekstur i dit hår, er DS Salt Spray bestemt værd at prøve.