Davines More Inside Texturizing Serum 150ml

På lager
220,00  DKK

Davines More Inside Texturizing Serum giver dig et let og naturligt tekstur til dit hår. Serummet tilfører fylde, glans og blødt hold, så du kan style dit hår som ønsket hele dagen.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines More Inside Texturizing Serum er det perfekte valg, hvis du ønsker let og naturlig tekstur i dit hår. Dette serum er udviklet specielt til at tilføre tekstur og body til håret uden at tynge det. Med en silkeblød formel glider serummet let gennem håret og fordeles jævnt, hvilket efterlader en naturlig og levende følelse.

Serummet giver dit hår et let og blødt hold, der giver dig mulighed for at re-style dit hår i løbet af dagen. Uanset om du har glat hår eller naturlige bølger/krøller, vil Davines More Inside Texturizing Serum skabe et utroligt flot look med fylde og glans.

En af de fantastiske egenskaber ved dette serum er, at det ikke efterlader produktrester i håret. Du kan derfor trygt bruge det, og dit hår vil stadig føles let og bevægeligt.

 

Sådan Bruger du Davines More Inside Texturizing Serum:

  1. Start med at vaske og håndklædetør dit hår.
  2. Fordel en passende mængde serum i håndklædetørt hår, koncentrer dig om længder og spidser.
  3. Style dit hår som ønsket. Brug eventuelt fingrene til at skabe ekstra tekstur og volumen.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines More Inside Texturizing Serum:

  1. Let og Naturlig Tekstur: Serummet tilfører dit hår en let og naturlig tekstur, der skaber et levende og flot look.
  2. Blødt Hold: Davines More Inside Texturizing Serum giver dig et let og blødt hold, så du kan re-style dit hår hele dagen.
  3. Fylde og Glans: Serummet tilfører dit hår fylde og glans, der fremhæver din frisure og giver den et sundt og velplejet udtryk.