Davines More Inside Strong Dry Wax 75ml

Ikke på lager
Tilbudspris 187,20  DKK Regulær pris 240,00  DKK

Davines More Inside Strong Dry Wax er en hårvoks med ekstremt stærkt hold, perfekt til dem, der ønsker at skabe eksperimentelle frisurer. Den giver tekstur uden at tynge håret og efterlader det mat og naturligt. Et must-have for frisurer, der holder hele dagen!

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines More Inside Strong Dry Wax er ikke som andre hårvoks. Med et hold på 5 ud af 5 ifølge Davines' egen skala, er denne voks ideel til dem, der elsker at eksperimentere med mere ekstreme frisurer. Det stærke hold gør det muligt at skabe frisurer, der holder hele dagen, og selv under fugtige forhold.

Denne fantastiske voks giver håret tekstur og separation uden at tynge det ned, og det bedste af det hele er, at den efterlader en mat og naturlig finish, så dit hår ser levende og livligt ud.

 

Sådan bruger du Davines More Inside Strong Dry Wax:

  1. Varm en lille mængde voks op i håndfladerne ved at gnide dem sammen.
  2. Fordel produktet i tørt hår og style det som ønsket.
  3. Når du har opnået den ønskede frisure, vil håret forblive i form hele dagen, takket være den stærke holdbarhed.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines More Inside Strong Dry Wax:

  1. Ekstremt Stærkt Hold: Med en holdskala på 5 ud af 5 leverer denne voks det stærkeste hold til selv de mest eksperimentelle frisurer.
  2. Mat og Naturlig Finish: More Inside Strong Dry Wax efterlader håret med en mat tekstur, der giver et levende og naturligt look.
  3. Langvarig Effekt: Frisuren holder hele dagen, selv under fugtige forhold, så du kan være sikker på at se fantastisk ud hele dagen lang.