Davines Melu Shampoo 250ml

På lager
Tilbudspris 191,10  DKK Regulær pris 245,00  DKK

Davines Melu Shampoo er en plejende og nærende shampoo, der styrker og forhindrer spaltede spidser. Den indeholder linseekstrakter, vitaminer og mineralske salte for at give dig skinnende og silkeblødt hår

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines Melu Shampoo er den ultimative løsning til dig med skadet, svækket eller langt hår. Denne nærende shampoo er beriget med linseekstrakter, der er rige på proteiner, og forebygger effektivt spaltede spidser og tørt hår. Derudover indeholder den vigtige vitaminer som A og C samt mineralske salte, der giver dit hår en fantastisk glans og en silkeblød overflade.

Shampooens bløde og cremede skum renser skånsomt dit hår, samtidig med at den tilfører styrke, så det bliver ekstra modstandsdygtigt. Davines Melu Shampoo er det ideelle valg, hvis du ønsker at bevare eller genoprette sundt hår.

 

Sådan Bruger du Davines Melu Shampoo:

  1. Fordel shampooen i vådt hår.
  2. Massér forsigtigt og skyl grundigt.
  3. For det bedste resultat, gentag processen.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines Melu Shampoo:

  1. Styrker og Forebygger Spaltede Spidser: Med linseekstrakter og vitamintilskud forhindrer shampooen tørre og splittede spidser.
  2. Skinnende og Silkeblødt Hår: De mineralske salte og vitaminer tilfører dit hår en flot glans og en silkeblød overflade.
  3. Nærende Formel: Davines Melu Shampoo er fri for parabener og sulfater, og den plejer dit hår skånsomt og effektivt.