Darphin The Revitalizing Oil 50ml

På lager
Tilbudspris 215,20  DKK Regulær pris 269,00  DKK

Vil du have en fornyet, strålende hud? Darphin The Revitalizing Oil 50ml er din nøgle til skønhedens hemmelighed. Denne luksuriøse olie er skabt til at forvandle din hud og give den et ungdommeligt udseende.

Den indeholder en kraftfuld blanding af botaniske olier, herunder ginseng, rosenrod og lavendelolie. Disse naturlige ingredienser arbejder i harmoni med din hud for at forbedre dens tekstur, glathed og vitalitet. Olien trænger dybt ind i huden, fugter og nærer den, hvilket resulterer i en strålende glød.

Brugen er enkel: Påfør et par dråber Darphin The Revitalizing Oil på renset hud morgen og aften. Massér blidt for at fremme absorptionen. Du kan også tilføje et par dråber til din fugtighedscreme for ekstra hydrering eller bruge den som en primer under makeup.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Darphin The Revitalizing Oil er rig på naturlige vitaminer og essentielle fedtsyrer. Planteolier balancerer huden, behandler dehydrering og tørhed. De forbedrer teksturen og hudtonen så teinten bliver klarer og mere ensartet. Komplet alt-i-et pleje bestående af de reneste og mest næringensrige olier naturen kan byde på
Et nemt-at-bruge over alt produkt. Olien kan både anvendes til ansigt, kroppen og håret.

Unik blanding af plejende og reparerende planteolier og Essentielle olier, giver dyb genopbygning af hud og hårceller. Uimodståelig duft ala 8-flower nectar som næsten alle kan lide. Praktisk pumpe der giver let dosering.

Anvendelse:
Varm en tilpas mængde REVITALIZING OIL i hænderne,  og påfør efter behov på afrenset hud i ansigtet, på kroppen eller i fugtigt eller tørt hår.