Darphin HydraSkin Cooling Hydrating Gel Mask 50ml

På lager
Tilbudspris 299,00  DKK Regulær pris 339,00  DKK

Darphin HydraSkin Cooling Hydrating Gel Mask 50ml er din genvej til strålende og velplejet hud. Den kølende gelmaske hydrerer og opfrisker øjeblikkeligt din hud.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Drømmer du om at opnå strålende og velplejet hud uden besvær? Darphin HydraSkin Cooling Hydrating Gel Mask 50ml er svaret på dine bønner. Denne vidunderlige gelmaske er udviklet til at give din hud en øjeblikkelig fugtboost og en forfriskende fornemmelse.

HydraSkin Cooling Hydrating Gel Mask er fyldt med naturlige ingredienser og avanceret teknologi, der arbejder i harmoni for at genoplive og forynge din hud. Den kølige gelkonsistens er perfekt til at berolige og fugte selv den mest tørre eller trætte hud.

Brugen er enkel. Påfør et generøst lag på renset hud, undgå øjenområdet, og lad masken virke i 10-15 minutter. Skyl derefter grundigt med varmt vand, eller fjern overskydende med en fugtig klud.

TIP! Hvis du kommer den i køleskabet inden brug, så øger det den kølende effekt og giver huden et øjeblikkeligt friskt og sundt udseende.