Comfort Zone Sun Soul Body Spray Milk, SPF30 150ml

På lager
Tilbudspris 180,00  DKK Regulær pris 225,00  DKK

Comfort Zone Sun Soul Milk SPF30 Anti-age sollotion til kroppen – 150 ml. Vandafvisende solspray til kroppen med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med aktive anti-age ingredienser, der gør produkterne ideelle til bevaring af hudens skønhed.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Comfort Zone SUN SOUL MILK SPF30
 
Anti-age sollotion til kroppen – 150 ml. Vandafvisende solspray til kroppen med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med aktive anti-age ingredienser, der gør produkterne ideelle til bevaring af hudens skønhed. Den ultralette, ikke-fedtende konsistens absorberes hurtigt af huden og gør produkterne nemme og behagelige at bruge. SPF 15 er ideel til mørke hudtoner, der ikke bliver forbrændt, eller til hud, der allerede har opbygget en solbrun farve, mens SPF 30 er til lysere hudtoner, der nemt bliver forbrændt. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 81% (SFP 15) og 72% (SPF 30) ingredienser af naturlig oprindelse.
 
AKTIVE INGREDIENSER: BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE: aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at korrigere skader forårsaget af UV-strålerne. ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant. UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.
 
ANVENDELSE: Fordel generøst på ansigt og krop inden du skal i solen. Gentag applicering,
særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget.