Comfort Zone SUN SOUL Face Cream SPF30 60ml.

På lager
Tilbudspris 191,25 DKK Regulær pris 255,00 DKK

Comfort Zone SUN SOUL Face Cream SPF30 er en fantastisk anti-age solcreme til ansigtet. Den indeholder en unik formel af Biomimetisk Peptide, der giver DNA beskyttelse. Denne formel aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparere og korrigere skader forårsaget af UV-strålerne. Ydremere indeholder den acerola ekstrakt der er en frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant solcream.

Sol creamen dufter skønt og er vandafvisende og indeholder UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylene.

 

 

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

60 ml tube 
SUN SOUL CREAM SPF30
 
Anti-age solcreme til ansigtet – 60 ml. Vandafvisende solcremer til ansigtet med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med anti-age og antioxidant aktive ingredienser, der bevarer hudens skønhed og forhindrer dehydrering og fotoældning. SPF 30 er til lysere hudtoner, der nemt bliver forbrændt. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 82% (SPF 15) og 72% (SPF 30) ingredienser af naturlig oprindelse. AKTIVE INGREDIENSER: BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE: aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at korrigere skader forårsaget af UV-strålerne. ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant. UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.
 
ANVENDELSE: Fordel generøst på ansigt inden du skal i solen. Gentag applicering, særligt
efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget.