Comfort Zone Sun Soul KIDS Face & Body Spray SPF 50, 200ml

Ikke på lager
245,00 DKK
Comfort Zone SUN SOUL KIDS CREAM SPF50
 
Comfort Zone SUN SOUL CREAM SPF50 
 
Solcreme til ansigt og krop – 200 ml. En vandafvisende ansigts- og kropscreme med meget høj UVA- og UVBbeskyttelse. Anbefales til starten af sommeren til lyse hudtyper og børn. Den høje solbeskyttelse, kombineret med specielle ingredienser, gør den ideel til at bevare hudens skønhed samt forhindre fremkomsten af pigmentpletter.
 

Gratis fragt ved køb over 399,-

200 ml tube, water resistant
Comfort Zone SUN SOUL CREAM SPF50 
 
Solcreme til ansigt og krop – 200 ml. En vandafvisende ansigts- og kropscreme med meget høj UVA- og UVBbeskyttelse. Anbefales til starten af sommeren til lyse hudtyper og børn. Den høje solbeskyttelse, kombineret med specielle ingredienser, gør den ideel til at bevare hudens skønhed samt forhindre fremkomsten af pigmentpletter. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 62% ingredienser af naturlig oprindelse. Den silkebløde, ikke fedtende konsistens er nem at fordele og absorberes hurtigt uden at efterlade hvide mærker.
 
AKTIVE INGREDIENSER:
BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE: aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at korrigere skader forårsaget af UVstrålerne. ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant. UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.
 
ANVENDELSE: Fordel generøst på ansigt og krop inden du skal i solen. Gentag applicering, særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget.