Comfort Zone BODY STRATEGIST Thermo Cream 200ml NY UDGAVE

På lager
475,00  DKK

NY UDGAVE SE LILLE BILLEDE

Comfort Zone BODY STRATEGIST Thermo Cream er en creme med dobbelt termogenisk virkning reaktiverer mikrocirkulationen og sikrer grundig absorbering af formlens aktive ingredienser for at bekæmpe lokal fedtvævscellulite.

Gratis fragt ved køb over 399,-

NY UDGAVE SE LILLE BILLEDE

Comfort Zone BODY STRATEGIST Thermo Cream er en creme med dobbelt termogenisk virkning reaktiverer mikrocirkulationen og sikrer grundig absorbering af formlens aktive ingredienser for at bekæmpe lokal fedtvævscellulite. Formlen, der indeholder 85% ingredienser af naturlig oprindelse, er fri for mineralolier, parabener og silikone.

 

Fordeles to gange om dagen med en hurtig massage. Cremen skaber en varm fornemmelse efterfulgt af rødme på huden, der kan vare i op til 30-40 minutter. Denne er reaktion indikerer formlens aktivitet. Produktets virkning forlænges yderligere, hvis man påfører cremen umiddelbart efter et varmt brusebad eller har brugt en body scrub. Advarsel: BODY STRATEGIST CELLULITE CREAM må ikke anvendes under graviditet, amning, ved kapillær skrøbelighed, problemer med skjoldbruskkirtlen, eller efter solbadning.