Balmain Revitalizing Shampoo 300ml

På lager
Tilbudspris 236,00 DKK Regulær pris 295,00 DKK

Balmain Revitalizing Shampoo holder dit hår sundt og lækkert. Det er en genoplivende shampoo uden sulfater og parbener til tørt og ødelagt hår. Formlen i denne shampoo renser forsigtigt, samtidig med at den giver optimal næring til håret. Den fugter, nærer og genopbygger styrken i håret indefra.  

Gratis fragt ved køb over 399,-

Balmain Revitalizing Shampoo 300ml holder dit hår sundt og lækkert. Det er en genoplivende shampoo uden sulfater og parbener til tørt og ødelagt hår. Formlen i denne shampoo renser forsigtigt, samtidig med at den giver optimal næring til håret. Den fugter, nærer og genopbygger styrken i håret indefra. 

Revitaliserende linje er beriget med ingredienser af bedste kvalitet for at revitalisere håret indefra. Den revitaliserende formel inkluderer et fint udvalg af vitaminer E, F og P. E-vitamin som giver et løft på håret og revitaliserer håret indefra. F-vitamin holder hovedbunden sund, mens vitamin P reparerer tørt og beskadiget hår, styrker hårfibrene og nærer håret fra roden. På grund af kashmir- og silkeingredienserne i den luksuriøse revitaliserende linje, føles håret glat og silkeblødt. De ultimative ingredienser til skinnende og velplejet hår