Balmain Revitalizing Mask 200ml

På lager
Tilbudspris 271,20 DKK Regulær pris 339,00 DKK

Balmain Revitalizing Mask er en intens, nærende hårspa til reparation af tørt og beskadiget hår, der med sin ultimative energi boost styrker håret indefra.Produktet er velegnet til meget ødelagt hår, da kuren er meget genopbyggende og genoplivende. Den er sulfat og paraben fri, og er beriget med signaturen Balmain duft. En af vores allerbedste hårmasker. 

Den revitaliserende formel inkluderer et super udvalg af vitaminer E, F og P. E-vitamin der giver et løft på håret og genopbygger håret indefra. F-vitamin holder hovedbunden sund, mens vitamin P reparerer tørt og beskadiget hår, samt styrker hårfibrene og nærer håret fra roden, og pga. kashmir- og silkeingredienserne i den luksuriøse revitaliserende linje, føles håret glat og silkeblødt. og de ultimative ingredienser efterlader et smukt og skinnende hår.

 

 

 

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

Balmain Revitalizing Mask 200ml er en intens, nærende hårspa til reparation af tørt og beskadiget hår, der med sin ultimative energi boost styrker håret indefra.

Produktet er velegnet til meget ødelagt hår, da kuren er meget genopbyggende og genoplivende. Den er sulfat og paraben fri, og er beriget med signaturen Balmain duft. En af vores allerbedste hårmasker. 

Få dit sunde hår tilbage! Revitaliseringsmasken er et smukt produkt til intensivt at reparere beskadiget hår. Giv dit hår den næring, det kræver. 

Denne revitaliserende maske er beriget med ingredienser af den allerbedste kvalitet for at revitalisere håret indefra. Den revitaliserende formel inkluderer et fint udvalg af vitaminer E, F og P. E-vitamin der giver et løft på håret og genopbygger håret indefra. F-vitamin holder hovedbunden sund, mens vitamin P reparerer tørt og beskadiget hår, samt styrker hårfibrene og nærer håret fra roden, og pga. kashmir- og silkeingredienserne i den luksuriøse revitaliserende linje, føles håret glat og silkeblødt. og de ultimative ingredienser efterlader et smukt og skinnende hår.

 

• Paraben og sulfat fri

• Intens ernæring til tørt og beskadiget hår

• Skaber elastisk, skinnende og revitaliseret hår