Balmain Repair Mask 200ml

På lager
Tilbudspris 271,20 DKK Regulær pris 339,00 DKK

Balmain Repair Mask er virkelig en "fugtbombe". Den indeholder en unik formel af bla. ren økologisk Arganolie Silkeprotein, E-Vitamin, Provitamin B samt Shea Butter. Denne fantastiske intensive hårmaske genopbygger, reparere og fylder håret op med fugt, så det efterlades blankt og silke blødt. 

Pro-vitamin B5 fungerer ved at forbedre virkningerne af fugtopbevaring, hårelasticitet og fleksibilitet.

 

Anvendelse:

Lad den sidde i 5-10 min. Herefter anbefales det at lukke håret med en Conditioner eller Leave-In produkt. 

 

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

Balmain Repair Mask 200ml er med den opgraderede formel som indeholder bla. organisk arganolie meget ideel til et farvet hår. Den er perfekt til beskadiget eller over-forarbejdet hår. Oplev den ultimative multi-sensoriske Balmain-følelse!

Når dit hår har brug for lidt ekstra næring, er dette produkt netop det du har brug for. Navnet siger det hele; Repair Mask reparerer tørt og ødelagt hår og giver en fantastisk blødhed og luksuriøs følelse. Masken er beriget med signaturen Balmain duft og føles som den øjeblikkelige salonbehandling. Reparationsmasken er en del af Moisturizing Care Line. Brug masken i kombination med Moisturizing Shampoo og Moisturizing Conditioner for det bedste resultat.

Moisturizing Care Line er beriget med de bedste ingredienser for at opnå optimale resultater. UV-filteret beskytter håret mod UV-stråling og forbedrer farvestyring, der derved bevare farverne bedre i farvebehandlet hår, samtidig med at den giver håret en strålende glans. Pro-vitamin B5 fungerer ved at forbedre virkningerne af fugtopbevaring, hårelasticitet og fleksibilitet. Den beroliger en irritereret og følsom hårbund, og blødgør samtidig håret. Denne Balmain Repair Mask giver håret et ekstra løft af B-vitamin, der styrker og stimulerer hårvækst.

Beriget med signaturen Balmain duft og giver det en unik spa-lignende oplevelse. 

• Parabenfri

• Velegnet til behandlet og farvet hår

• Reparerer hårets elasticitet og fleksibilitet