Balmain Moisturizing Shampoo 300ml NEW Formular

På lager
295,00 DKK
Balmain Moisturizing Shampoo giver optimalt fugt, glød, elasticitet og nærer håret ultimativt med denne nye opgraderede formel. Denne dybt nærende parabene fri shampoo er beriget med ren organisk Arganolie og er velegnet til både naturligt og farvet hår. Shampoo skaber stærkt, skinnende og håndterbart hår og er intensivt nærende for håret. Moisturizing Shampoo er en del af Moisturizing Care Line. Brug Shampoo i kombination med Moistrurizing Conditioner og Repair Mask for at opnå det bedste resultat. 
 

Gratis fragt ved køb over 399,-

Balmain Moisturizing Shampoo 300ml giver optimalt fugt, glød, elasticitet og nærer håret ultimativt med denne nye opgraderede formel.

Denne dybt nærende parabene fri shampoo er beriget med ren organisk Arganolie og er velegnet til både naturligt og farvet hår. Shampoo skaber stærkt, skinnende og håndterbart hår og er intensivt nærende for håret. Moisturizing Shampoo er en del af Moisturizing Care Line. Brug shampoo i kombination med Moistrurizing Conditioner og Repair Mask for at opnå det bedste resultat.

Moisturizing Care Line er beriget med de bedste ingredienser for at opnå optimale resultater. UV-filtrerne beskytter håret mod UV-stråling og forbedrer farvestyring. Det giver langvarige farver til farvebehandlet hår og giver håret en strålende glans. Pro-vitamin B5 fungerer ved at forbedre virkningerne af fugtopbevaring, hårelasticitet og fleksibilitet. Det beroliger irritereret og følsom hårbund, blødgør håret og skaber masser af glans. Denne ingrediens giver håret et ekstra løft af B-vitamin, der fortykner håret og stimulerer hårvækst.

Beriget med signaturen Balmain duft giver det en unik spa-lignende oplevelse.

 

Parabenfri

• Skaber en naturlig glød og elasticitet

• Foryngende øjeblikkelig boost

 

Brug: Påfør på vådt hår, masser blødt og skyl grundigt.