Balmain Hair Perfume 100 ml

På lager
Tilbudspris 639,20 DKK Regulær pris 799,00 DKK

Balmain Hair Parfume

Balmain Paris Hair Couture introducerer en hårparfume, en raffineret og delikat hårduft, der øger sanserne og giver en frisk og harmonisk duft.

 

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

En hyldest til signaturen Balmain Hair Couture duft.

Balmain Hair Parfume 100 ml

Balmain Paris Hair Couture introducerer en hårparfume, en raffineret og delikat hårduft, der øger sanserne og giver en frisk og harmonisk duft. Balmain Hair Parfume er tilsat silkeprotein og argan elixir for at give næring, reparation og beskyttelse af håret, hvilket giver pleje og en langvarig duft. Udviklet med en elegant fordamper, der skaber et let, usynligt slør og giver perfekt dækning med hver spray. 

Duften

Nyd den løftende kraft af signaturen Balmain Hair duft i sin reneste form, da den subtil diffunderer gennem dagen, forstærket af hårets naturlige bevægelse. Den unikke blanding af de fineste nøglenoter skaber en opløftende oplevelse, der appellerer til alle. Alle noter udfolder sig med tiden med dufte af stjerneanis, estragon, fyrretræ, ferskenblomst, hindbær, gardenia, appelsinblomst, nelliker, jasmin, rose, ylang-ylang, abrikos, lilla rav, vanilje, sandeltræ, cedertræ, balsamico og hvid moskus. 

Tilført organisk Argan Elixir og silkeprotein

 

Brug: Kom hårparfume på en børste eller direkte i håret.