Balmain Curl Cream 150ml

På lager

Beskrivelse

Balmain Curl Creme er en skøn let krøllecream, der aktiverer og definerer krøller, hvilket resulterer i bløde, og velformede bølger. Den er beriget med Aloe Vera og E-Vitamin, som giver fugt og pleje, og et UV beskyttelsefilter og er ydremere også varmebeskyttelse.


Anvendelse: 


Fordel den i det fugtige hår, lad det lufttørre eller brug en diffuser.


Tip: Ønsker du mere krøl fra bunden, så prøv med Balmain Texturizing Salt Spray i bunden/hårrødderne. Ønsker du mere hold i cremen, kan Curl Cream blandes med Balmain Styling Gel. 


 

299,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Balmain Curl Creme 150ml er en krøllecreme der med sin lette formel aktiverer og definerer krøller, hvilket resulterer i bløde, og velformede bølger. Den indeholder Argan elixir og silkeproteiner der giver glans, samtidig med at den beskytter håret mod varme styling og indeholder desuden UV-beskyttelse. Curl Cream hjælper med at bekæmpe frizz/krusning uden at du mister tekstur i håret, og så definerer den samtidig dine spiraler uden at gøre dem sprøde. Den hydrerer håret, hvilket resulterer i fleksible, naturlige krøller, der holder hele dagen.

• Aktiverer, definerer og kontrollerer krøller
• Hydrering
• Indeholder UV-beskyttelse

Brug: Brug krøllecremen i vådt eller tørt hår. Påfør en lille mængde på en kam, eller gnid den ud i hænderne og kom den gradvis i håret.

Backstage-hemmelighed: Kombiner den med Salt Spray for ultimativ struktur og mere matificerende virkning eller med Styling Gel Strong for et stærkt greb.