Balmain Ash Toner 200ml

På lager
299,00 DKK

Balmain Ash Toner er en leave-in Toner er uden parabener og sulfater, og er beriget med violette nuancer for at skabe permanente aske blonde toner. Den fremhæver farven i blondt eller farvebehandlet hår, samtidig med at den reducere og fjerner gyldne eller misfarvede nuancer i håret. Den indeholder et UV-skjold som forhindrer frie radikaler og andre faktorer, der kan skyldes evt. misfarvning af dit hår. Ash Toner er plejende med Argan Elixir, Silkeprotein og Provitamin 5 og meget nem at anvende.

• Neutraliserer gule og varme toner 
• Permanent virkning
Letvægts-formel til afgang

Uden parabener og sulfater.

 

 

 

Gratis fragt ved køb over 399,-

Balmain Ash Toner er en leave-in Toner der er beriget med violette nuancer for at skabe permanente aske blonde toner. Den fremhæver farven i blondt eller farvebehandlet hår, samtidig med at den reducere og fjerner gyldne eller misfarvede nuancer i håret. Den indeholder et UV-skjold som forhindrer frie radikaler og andre faktorer, der kan skyldes evt. misfarvning af dit hår. Ash Toner er plejende med Argan Elixir, Silkeprotein og Provitamin 5 og meget nem at anvende.

Ash Toner lysner dit hår en anelse, så vær påpasselig, når du sprayer den på, så dit tøj og hud ikke bliver misfarvet. 

Den kan også bruges til dig som er naturlig gråhåret, og ønsker opfriskning og mere blankhed i håret, og til dig som er vant til at bruge Silver shampoo, men har brug for noget ekstra. 

Påføres håndklæde tørt eller helt tørt hår., og anbefales 1-2 gange om ugen. Tør gerne dit hår med føntørrer for optimal effekt. 

Uden parabener og sulfater.