Davines Alchemic Shampoo Silver 280ml

Ikke på lager
Tilbudspris 214,50  DKK Regulær pris 275,00  DKK

Davines Alchemic Shampoo Silver er en unik silvershampoo, der skånsomt renser og intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Den modvirker gule nuancer og efterlader håret silkeblødt.

Gratis fragt ved køb over 399,-

Drømmer du om at bevare den skinnende, sølvfarvede glans i dit hår? Davines Alchemic Shampoo Silver er din nøgle til en intensiveret og velplejet hårfarve. Denne unikke silvershampoo er specielt udviklet til at skånsomt rense både naturligt og farvet hår, der har platin- og lysblonde, grå eller afblegede nuancer. Shampooen modvirker uønskede gule toner, så du kan nyde dit strålende sølvfarvede hår.

Alchemic Shampoo Silver er mere end bare en almindelig shampoo. Den indeholder en nærende og fugtgivende effekt, der efterlader håret silkeblødt og velplejet. Med hver vask intensiveres farven i dit hår, hvad enten det er naturligt eller kosmetisk farvebehandlet. Shampooen indeholder mælkeproteiner, vitaminer og udtræk fra oliven, som plejer, fugter og beskytter dit hår. Og som en ekstra bonus er den fri for sulfater, parabener og silikoner.

Fordel en passende mængde Alchemic Shampoo Silver i vådt hår. Massér shampooen forsigtigt, indtil det skummer, og skyl grundigt efter med vand. For optimalt resultat anbefales det at bruge Davines Alchemic Conditioner Silver efterfølgende.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines Alchemic Shampoo Silver

  1. Modvirker Gule Nuancer: Say goodbye til uønskede gule toner og bevare den skinnende sølvfarve.
  2. Skånsom Rengøring: Shampooen renser skånsomt dit hår uden at udtørre det.
  3. Intensiverer Farven: Plej dit hår med næring og fugt, mens farven intensiveres med hver vask