Davines Alchemic Shampoo Red 280ml

Ikke på lager
Tilbudspris 214,50  DKK Regulær pris 275,00  DKK

Opfrisk og intensivér dine røde hårfarver med Davines Alchemic Shampoo Red. Den skånsomme shampoo renser håret og forstærker farven i både naturligt og farvet hår med milde pigmenter og plejende ingredienser

Gratis fragt ved køb over 399,-

Davines Alchemic Shampoo Red er den ideelle shampoo til dig, der ønsker at bevare og forstærke dine smukke røde hårfarver. Den skånsomme shampoo renser håret grundigt, samtidig med at den intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Med dens dedikerede formel til hårfarver med rødlige nuancer, bevares farvens intensitet mellem farvebehandlingerne.

Beriget med mælkeproteiner, vitaminer og udtræk fra oliven, tilfører Davines Alchemic Shampoo Red den nødvendige fugt og pleje, der hjælper med at styrke dit hår. De milde overfladevirkende pigmenter fremhæver og forstærker nuancerne i både naturligt og farvebehandlet hår, så dit hår fremstår strålende og fyldt med glans.

Davines Alchemic Shampoo Red er ikke bare godt for dit hår, men også for miljøet. Emballagen er bæredygtig, da flasken delvist er lavet af genanvendte materialer og er 100% klimakompenseret. Shampooen er desuden fri for sulfater, parabener og silikoner, så den giver dit hår den bedst mulige pleje uden skadelige stoffer.

For at få det bedste resultat, påfører du shampooen i vådt hår og masserer den godt ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt med varmt vand. For endnu bedre resultater, fortsæt med Davines Conditioner Red efter hårvasken.

 

3 Gode Grunde til at Købe Davines Alchemic Shampoo Red

  1. Farveopfriskning: Bevar og intensivér dine røde hårfarver med denne skånsomme shampoo, der forstærker nuancerne og giver dit hår en strålende glans.

  2. Nærende Pleje: Beriget med mælkeproteiner, vitaminer og olivenekstrakt, plejer denne shampoo dit hår, så det fremstår sundt og velplejet.

  3. Miljøvenlig: Udover at give dit hår den bedste behandling, er denne shampoo også skånsom mod miljøet med sin bæredygtige emballage og fri for skadelige stoffer